Op zaterdag 26 maart 2022 organiseert de stichting Meppeler Muziekfestival een uitvoering van Bach’s Mattheus Passion in de Grote of Maria Kerk te Meppel. Aanvang 19.00 uur, zaal open 18.15 uur. De Passion wordt uitgevoerd door het Collegium Musicum Traiectum onder leiding van Gilles Michels. Klik hier voor informatie over het ensemble. Het jeugdkoor Viva la Musica onder leiding van Ceciel van der Zee verleent medewerking. Toegangsprijs € 25,-

Na de aangekondigde versoepeling tijdens de persconferentie van 15 februari 2022 is het mogelijk een groter aantal bezoekers te ontvangen. De controle van het coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje worden niet meer verplicht gesteld.

Kaarten zijn digitaal te bestellen via de volgende link:

https://mmfconcert.avayo.nl/transactions/new/82459-mattheus-passion-in-meppel-26-maart-2022

Waarschijnlijk is het binnenkort mogelijk toegangskaarten te kopen bij een fysiek verkooppunt in Meppel. Dit wordt via deze site en de plaatselijke media bekend gemaakt.

Mochten er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan kunt u zich opgeven voor een wachtlijst. Stuurt u dan een e-mail naar: , onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en het gewenste aantal entreekaarten. Zodra er annuleringen binnenkomen zullen wij de personen op de wachtlijst op volgorde van binnenkomst van de e-mails benaderen voor het alsnog verkrijgen van een of meer entreebewijzen.

Klik hier voor meer informatie over de Mattheus Passion in Meppel.